Tomati püreesupp


Koostisosad:


2 purki purustatud tomateid
1 sibul
2 küüslauguküünt
100g sulajuustu
100 ml kohvikoort
sool, pipar
5-6 basiilikulehte
kuivatatud rosmariini

Serveerimiseks: 

toorsuitsu peekonit
ciabattat
parmesani

Valmistamine:

  • Haki sibul ning prae potis, oliivõlis. Kui sibul on klaasjas vala potti purustatud tomatid. 
  • Keeda keskmisel kuumusel umbes 10 minutit. 
  • Samal ajal prae peekon krõbedaks ning rösti ciabatta.
  • Lisa supile sulatatud juust ja koor ning maitsesta soola-pipra-rosmariiniga ning haki juurde basiilik. 
  • Kuumuta veel paar minutit ning seejärel püreesta. Lisa purustatud küüslauk. 
  • Serveeri supp peekoni, parmesani ning ciabattaga.