Kalkuni-couscous

Koostisosad:

500g kalkuni kintsuliha
2 spl magus-hapu kastet
100g feta juustu
1,5 kruusitäit couscous'i
1 puljongikuubik
1 punane sibul
1 paprika
1 apelsin
10 kirsstomatit
sool, pipar
lambsalatit

Valmistamine: 

  • Lõika kalkuniliha kuubikuteks ning prae pannil soola ja pipraga. Kui liha on peaaegu küps, lisa magus-hapu kaste. 
  • Pane couscous anumasse, milles kavatsed rooga serveerida. Seejärel lisa sama palju (1,5 kruusitäit) keedetud vett, milles on lahustatud puljongikuubik. Sega kergelt läbi ning kata anum kaanega.
  • Pese lambsalat ning pane köögirätikule kuivama.
  • Puhasta ning haki sibul peenikeseks. Sama tee ka paprikaga. 
  • Puhasta apelsin ning eemalda viljaliha. 
  • Lõika kirsstomatid neljaks ning feta suupärasteks kuubikuteks.
  • Eemalda couscous'ilt kaas ning sega kahvliga kuni couscous on kohev. 
  • Sega hulka kõik koostisosad ning serveeri. (Peale võib niristada ka veel magus-hapu kastet)