Koostisosad:
Täidis:
2 pakki maitsestamata toorjuustu
pool purki kondenspiima
100 ml vahukoort
2 laimi
2 lehte želatiini
Põhi:
2 pakki Kalevi digestive küpsiseid
150 grammi võid
Valmistamine:
- Purusta küpsised peeneks puruks. Seejärel sulata või ning sega küpsistega.
- Pane segu lahtikäivasse koogivormi ning suru ühtlaselt vormi. Pane vorm külmkappi.
- Pane želatiinilehed külma vee sisse.
- Täidise valmistamiseks pane toorjuust, vahukoor ning kondenspiim kaussi ning vahusta kuni segi on piisavalt paks. Riivi juurde ka vähemalt 1 laimi koor.
- Sulata želatiin koos laimimahla ning 2 spl veega õrnal tulel.
- Sega vahustades želatiin toorjuustu segule.
- Pane segu vormi ning aseta vähemalt kolmeks tunniks külmkappi tahenema.