Koostisosad:
1 pakk beebispinatitpool kõrvitsat
2 suvikõrvitsat
3 porgandit
1 purk maisi
3 sibulat
500 ml köögivilja puljongit
1 spl jahvatatud tšillipipart
soola
Kogus: 8-le
Valmistamine:
- Haki sibul ning prae poti põhjas oliiviõlis, kuni sibul on glasuuristunud.
- Tükelda kõrvits ja porgand ning lisa sibulale. Prae neid kuni nad on hakanud veidi pehmemaks minema.
- Lisa potti ka tükeldatud suvikõrvits ja mais.
- Lisa 500 ml vett ja 1 köögiviljapuljongi kuubik ning tšillipipar. Lisa maitsejärgi soola.
- Lase köögiviljadel vedelikus haududa kuni porgand ja kõrvits on kahvliga katsudes pehmed.
- Lisa spinat ning lase veel umbes 10 minutit madalal kuumusel haududa.
- Serveerida võib koos riivitud Cheddar juustuga.