Koostiosad: Marinaad:
500 g lõhefileed 3 spl Dijoni sinepit200 g rohelist sibulat 3 spl vedelat mett
1 kurk sool ja pipar
1 pakk jääsalatit
Kogus: 4-le
Valmistamine:
- Lõhe ettevalmistamiseks vaata seda videot.
- Sega kokku sinep, mesi, sool ja pipar ning määri munapintsliga (või lusikaga) lõhefilee tükkidele.
- Lase lõhel marinaadis umbes tund aega seista. Ning lisa lõhele tükeldatud roheline sibul.
- Küpseta lõhet 180 kraadises ahjus 40 minutit. Et kala jääks mahlasem küpseta seda fooliumi all.
- Samal ajal lõika kurk tükkideks ning sega kokku jääsalatiga.
- Kui lõhe on küpsenud lõika see väikesteks tükkideks ning sega kurgi ja salatiga. Küpsetusvormi põhja jäänud marinaad kalla salatile.