Kikerherne-kõrvitsa supp


Koostisosad:

1 purk kikerherneid
pool kõrvitsat
1 pakk beebispinatit
2 sibulat
3 tomatit
150 g värsket koriandrit
peotäis värkset basiilikut
1 liiter köögiviljapuljongit
1 spl mett

Kogus: 4-le


Valmistamine:

  • Haki sibul ning prae 2 spl oliiviõlis 5 minutit.
  • Tükelda kõrvits ning lisa pannile. 
  • Sega kokku liiter vett ja 2 köögiviljapuljongi kuubikut ja kalla pannile. 
  • Hauta kõrvitsat selles madalal kuumusel 20 minutit ja lisa kikerherned.
  • Lisa segule 1 spl mett ning haki juurde värkse koriander, vasiilik ja beebispinat. 
  • Viimaks haki tomatid väikesteks tükkideks ja lisa segule. Lase haududa veel 10 minutit.