Granaatõuna-toorjuustu kook


Koostiosad:

300 g kaeraküpsiseid (vali väiksema suhkrusisaldusega)
60 g kookosrasva
1 üleküpsenud banaan
250 g toorjuustu
7 spl agaavi siirupit/ kookospalmi suhkrut
1 granaatõun

Kogus: 12 tk

Valmistamine:


  • Purusta kaeraküpsised. 
  • Kuumuta kookosrasva ja purusta kahvliga banaan ning sega mõlemad kokku.
  • Sega kaeraküpsiste puru suures kausis banaani ja kookosrasvaga.
  • Määri kookosrasvaga kokku koogivorm ning aseta segu lamedalt koogivormi põhja nii, et see katab ka koogivormi küljed.
  • Sega kokku toorjuust ja agaavi siirup või kookossuhkur. 
  • Kalla segu koogivormi ja ning puista peale granaatõuna seemneid.
  • Jäta kook vähemalt 2-3 tunniks külmkappi. Serveeri külmalt.