Koostisosad: Maitsestamiseks:
200 g toortatra tangu 3 spl veini äädikat300 g keedetud peeti 2 spl oliiviõli (extra virgin)
200 g asparaagust 1 tl sinepit
1 lehtsalati pakk 0,5 tl mett
serveerimiseks kitsejuustu rosmariin
peotäis kreekapähkleid tüümian
sool, pipar
Kogus: 3-le
Valmistamine:
- Aja vesi keema ja keeda tatart umbes 10 minutit.
- Prae pannil/ küpseta ahjus peeti ning maitsesta soola, rosmariini ja tüümianiga.
- Aja vesi potis keemia ning pane sinna sisse terved asparaagused, võid maitsestamiseks kasutada puljongi kuubikut. Keeda umbes 10 minutit.
- Sega suures salatikausis kokku lehtsalat, tatar ja peet ning pudista sisse kitsejuustu ja kreekapähkleid.
- Sega kokku veini äädikas, õli, sinep, mesi, sool ja pipar ning kalla samal ajal salatit segades kaste salatile.
- Serveeri koos asparaagusega.