Koostisosad: Kaste:
2 kanafilee tükki 2 spl kaerajahu400 g soolvees ube 2 spl kookosõli
250 g soolvees kikerherneid 1 purustatud küüslaaugu küün
1 spl jahvatatud paprikat
1 sibul
250 g tomateid
pool tassi kana puljongit
1 spl värkselt hakitud peterselli
maitsestamiseks soola ja pipart
Kogus: 3-le
Valmistamine:
- Sega pannil kokku kookosõli, jahu, puljong, küüslaauk, paprika pulber, hakitud sibul ja petersell.
- Kuumuta segu pannil.
- Lõika samaaegselt kanafilee suuremateks õhukesteks viiludeks ja määri mõlemalt poolt soola ja pipraga.
- Pane kana tükid pannile segu sisse ning hauta seal sees kuni kana on küps.
- Purusta tomatid blenderis ning maitsesta soolaga ning kalla tomatipüree pannile.
- Lisa oad ja kikerherned. Küpseta veel 5 minutit.