Bataadi püreesupp


Koostisosad:

2 spl kookosõli
2 sibulat
1 punane tšillikaun
1 tl koriandrit
2 küüslaauguküünt
600 g bataati
500 ml köögiviljapuljongit
2 spl jahvatatud paprikat
sool
pipar
soovi korral riivi peale parmesani juustu

Kogus: 3-le

Valmistamine:

  • Prae pannil kookosõli sees hakitud sibul ja küüslaauk.
  • Lisa pannile tükkideks lõigatud bataat ning maitsesta koriandri, soola ja pipraga.
  • Prae kuni bataat on omandanud kuldse värvuse ning lisa puhastatud ja tükkideks lõigatud tšillikaun (soovi korral).
  • Kalla pannile puljong ning hauta bataati selles kuni bataat on kahvliga katsudes pehme.
  • Lase segul jahtuda ning seejärel mikserda segu ühtlaseks.
  • Serveerimiseks riivi peale parmesani juustu.