Salat Creppi moodi



Koostisosad:             Kastmeks:

1 pakk salatisegu             2 spl Dijoni sinepit
1 punane sibul                 1 spl mett
150 g mozzarellat            5 spl oliiviõli
5 keedetud kartulit           2 spl Balsamico äädikat
1 tükk pepperonit             1 spl sojakastet
1 granaatõun
50 g värsket rosmariini
2 küüslaaugu küünt



Kogus: 5-le

Valmistamine:

  • Koori ja viiluta kartulid õhukesteks ringideks.
  • Puhasta granaatõun ja rebi mozzarella väikesteks ribadeks.
  • Koori ja lõika sibul ringideks ning et selle maitset pehmendada, pane sibularõngad umbes minutiks kuuma vette.
  • Kastme valmistamiseks võta väike kauss ning sega seal kokku sinep, mesi, õli, äädikas ja sojakaste (kogused maitse järgi). Lisa vett, kui soovid muuta kastet vedelamaks.
  • Prae pannil viiludeks lõigatud pepperoni ja hakitud küüslaauk, kuni pepperoni on eraldanud piisavalt rasva. Seejärel lisa sinna kartuliviilud. Lisa rosmariin.
  • Lõpuks pane kõik koostisosad suurde salatikaussi ning nirista peale kastet.