Koostisosad: Kastmeks:
1 pakk salatisegu 2 spl Dijoni sinepit1 punane sibul 1 spl mett
150 g mozzarellat 5 spl oliiviõli
5 keedetud kartulit 2 spl Balsamico äädikat
1 tükk pepperonit 1 spl sojakastet
1 granaatõun
50 g värsket rosmariini
2 küüslaaugu küünt
Kogus: 5-le
Valmistamine:
- Koori ja viiluta kartulid õhukesteks ringideks.
- Puhasta granaatõun ja rebi mozzarella väikesteks ribadeks.
- Koori ja lõika sibul ringideks ning et selle maitset pehmendada, pane sibularõngad umbes minutiks kuuma vette.
- Kastme valmistamiseks võta väike kauss ning sega seal kokku sinep, mesi, õli, äädikas ja sojakaste (kogused maitse järgi). Lisa vett, kui soovid muuta kastet vedelamaks.
- Prae pannil viiludeks lõigatud pepperoni ja hakitud küüslaauk, kuni pepperoni on eraldanud piisavalt rasva. Seejärel lisa sinna kartuliviilud. Lisa rosmariin.
- Lõpuks pane kõik koostisosad suurde salatikaussi ning nirista peale kastet.