Suvikõrvitsa lasanje


Koostisosad:

500 g lõhefileed
4 suvikõrvitsat
150 g mozzarellat
400 g kodujuustu
300 g spinatit
400 g purustatud tomateid

Kogus: 6-le

Valmistamine:

  • Purusta tomatid ning prae koos lõhe ja spinatiga, kuni lõhe on küpsenud. Maitsesta soola ja pipraga.(Umbes 20 minutit)
  • Viiluta suvikõrvitsad paari millimeetri paksusteks piklikeks viiludeks ning maitsesta soolaga.
  • Sega kokku kodujuust, lõhe, spinat ja tomatimass.
  • Määri küpsetusvorm rasvainega ning pane suvikõrvitsad üksteiste kõrvale. Seejärel lisa kodujuustu, lõhe, spinati ja tomati segu.
  • Jätka samamoodi kuni saad mitmekihilise lasanje.
  • Pane lasanje 180 kraadisesse ahju umbes 50 minutiks.