Lillkapsa põhjaga pitsa


Koostisosad:

500 g lillkapsast
1 muna
2 spl linaseemneid
50 g täisterakaerajahu
2 tl oreganot
1 spl küüslaugupulbrit
sool ja pipar
100 g mozzarellat
pizza peale mida iganes soovid (mina panin šampinjone ja krevette)

Kogus: 4-le

Valmistamine:

  • Keeda lillkapsast soolvees, kuni lillkapsas on pehme. Lase sellel jahtuda.
  • Pane lillkapsas puhta kätteräti sisse ning hakka lillkapsast liigset vett välja pigistama. Mass on valmis, kui lillkapsas on muutunud taignataoliseks kokkuhoidvaks massiks.
  • Sega lillkapsataignaga muna, linaseemned ja maitseained.
  • Määri küpsetusplaat rasvainega või pane taigen küpsetuspaberi peale ning suru see lapikuks.
  • Riivi peale juustu ning lisa endale meelepärased toiduained.
  • Küpseta 200 kraadi juures, kuni põhi hakkab äärtest krõbedaks minema.