Koostisosad:
500 g lillkapsast1 muna
2 spl linaseemneid
50 g täisterakaerajahu
2 tl oreganot
1 spl küüslaugupulbrit
sool ja pipar
100 g mozzarellat
pizza peale mida iganes soovid (mina panin šampinjone ja krevette)
Kogus: 4-le
Valmistamine:
- Keeda lillkapsast soolvees, kuni lillkapsas on pehme. Lase sellel jahtuda.
- Pane lillkapsas puhta kätteräti sisse ning hakka lillkapsast liigset vett välja pigistama. Mass on valmis, kui lillkapsas on muutunud taignataoliseks kokkuhoidvaks massiks.
- Sega lillkapsataignaga muna, linaseemned ja maitseained.
- Määri küpsetusplaat rasvainega või pane taigen küpsetuspaberi peale ning suru see lapikuks.
- Riivi peale juustu ning lisa endale meelepärased toiduained.
- Küpseta 200 kraadi juures, kuni põhi hakkab äärtest krõbedaks minema.