Koostisosad:
3 seafilee tükki2 spl mett
2 spl punaveiniäädikat
2 spl sojakastet
1 spl seesamiõli
1 küüslaauguküüs
2 cm tükk ingverit (riivitud)
3 spl seesamiseemneid
2 spl koriandrit
2 porgandit
1 kurk
pool Hiina kapsast
Kogus: 2-le
Valmistamine:
- Lõika liha tükkideks ning sega kokku mesi, äädikas, hakitud küüslaauk ja sojakastme. Määri segu tükeldatud lihale ning lase lihal marinaadis olla vähemalt 1 tund.
- Prae seesamiõlis liha ning lisa sellele riivitud ingver, koriander ning sool.
- Samal ajal lõika suurde kaussi Hiina kapsas, kurk ja porgandid.
- Lisa liha salatile ning kalle peale allesjäänud marinaad.
- Serveerides lisa seesamiseemned.